CONTACTGEGEVENS PARTYJACHT THALES


Reserveringen & Informatie:+ 31 6 15 42 10 17
 
Uitsluitend voor vaartechnische zaken:+ 31 6 52 85 04 77
 
Ligplaats
Bezoekadres voor bezichtigingen
Postadres:
Terwenakker 33
3011 XS Rotterdam
De naam van de haven aan de Terwenakker is Scheepmakershaven, is de eerste zij-arm na de Leuvehavenbrug in de Leuvehaven


De Terwenakker is onze vaste ligplaats. U bent van harte welkom aan boord voor een bezichtiging en/of het doornemen van specifieke details voor een vaart. Wij vragen u vriendelijk een bezichtiging via de reserveringslijn aan te vragen (varende locatie). Op- en afstapplaatsen voor uw vaart zijn beschikbaar door heel Rotterdam en omgeving, in heel Nederland in overleg.

Algemene informatie met betrekking tot het varen met Partyjacht Thales is beschikbaar op deze website. Er is ook een PDF brochure met daarin alle details. Via de site kunt u vragen via een e-mail formulier aan ons versturen, dat wordt rechtstreeks bij ons bezorgd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Voor alle voorkomende vragen of verdere informatie kunt u ons ook bereiken op de reserveringslijn +31615421017. Wij helpen u graag om ook uw vaart op maat te maken. Buiten kantoortijd, bij bezette lijnen of geen gehoor kunt u ons ook bereiken via +31652824512.


 
ROUTE

De Terwenakker is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar. Er kan worden geparkeerd in Parkeergarage De Boompjes,Terwenakker 18, vlakbij de ligplaats van Partyjacht Thales.