DE KOMBUIS VAN PARTYJACHT THALES


De Thales is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld (haccp).

De chef-kok en zijn brigade presenteren alle vers bereide heerlijkheden vanaf het buffet in de hoofdsalon of serveren de gerechten aan tafel uit als het een diner betreft. Wat de Thales u biedt, is verfijnd verzorgd culinair genot.

Gezien aan boord uitsluitend wordt gewerkt met dagverse producten die tijdens de vaart worden bereid, kunnen wij ook tegemoetkomen aan wensen zoals het verwerken van seizoensproducten in gerechten, (medische) diëten, halal of vegetarische maaltijden.

Maak een culinair feest van uw rondvaart in Rotterdam
 

 
ONZE KAART


In ons horeca-overzicht treft u alle keuzemogelijkheden aan, van borrelgarnituur tot uitgeserveerde diners.

Het diner kan tot en met 16 personen worden uitgeserveerd aan de grote tafel. Voor grotere gezelschappen worden buffetten opgesteld. Voorgerechten en desserts kunnen ongeacht het aantal gasten worden uitgeserveerd.

Wij komen graag tegemoet aan speciale wensen. Wel is het van belang dat deze vooraf worden besproken. Eenmaal aan boord zijn de aanpassingsmogelijkheden van uw horeca voorstel beperkt.

Klik hier om onze brochure en de horecamogelijkheden te bekijken.