ERVAAR PARTYJACHT THALES


U en uw gasten worden ontvangen op het panoramadek, dit bevindt zich boven, achter op het jacht  (bij hoog water of lage kade komt u via het achterdek beneden aan boord). Vanuit het panoramadek komt u in de bovensalon. Vanuit deze "serre" heeft u niet alleen het mooiste uitzicht op alle bezienswaardigheden tijdens de vaart, ook kunt u vanuit de bovensalon een kijkje komen nemen in de stuurhut. Het nautisch personeel beantwoordt daar al uw vragen over de hoogwaardige navigatie systemen, het varen en alle techniek aan boord van het zeewaardige jacht Thales.

Ontvangst aan boord bij Partyjacht Thales Bovensalon Serre van Partyjacht Thales Nautische ervaring aan boord van Partyjacht Thales
Ontvangst op het Panoramadek De Bovensalon ("Serre") De Stuurhut - het nautisch hart

In de bovensalon bevindt zich de trap naar beneden, de hoofdsalon. Hier vindt u de vergader- c.q. dinertafel en het lounge gedeelte met comfortabele banken.

Dineren of vergaderen aan boord van Partyjacht Thales Perfecte presentaties aan boord van Partyjacht Thales De Lounge van Partyjacht Thales
Vergaderen of dineren LCD scherm voor presentaties De Lounge

In de salon bevindt zich een groot LCD scherm in de salon met TV aansluiting en DVD speler, waar ook een laptop met internetverbinding op is aangesloten. Wanneer u een presentatie wilt geven of een dvd wilt tonen, kunt u de informatie op DVD/CD(rom) of een memory stick meenemen. Ook kunt u gebruik maken van de microfoon en versterker.

Op verzoek wordt er al dan niet achtergrond muziek gedraaid op de stereo installatie van het jacht. Vanwege de beperkte ruimte in de salon is er geen ruimte voor live muziek. In overleg behoort een 'live-unplugged' solo artiest eventueel wel tot de mogelijkheden.
    
De Salon aan boord van Partyjacht Thales Culinair tafelen aan boord van Partyjacht Thales Luxe op het achterdek van Partyjacht Thales
Salon gezien vanaf het achterdek Tafel verzorging Het Achterdek

Tot slot, vanuit de salon komt u op het achterdek.


Eenmaal aan boord c.q. tijdens de vaart is het helaas niet altijd mogelijk om op specifieke wensen in te gaan. Wij willen u daarom vragen om deze te allen tijde vooraf aan ons door te geven om teleurstelling te voorkomen.ROTTERDAM EN DE ROTTERDAMSE HAVENS


Rotterdam is de thuishaven van Partyjacht Thales, varen in en rondom dé havenstad van Nederland is de ultieme combinatie van historie en vooruitgang. Hieronder treft u een samenvatting aan van de bezienswaardigheden (en de mogelijke op- en afstapplaatsen) vanaf het water.

Zo komen wij langs de oude havens in Rotterdam, langs het World Port Center (Hotel New York) waar regelmatig de immens grote cruise schepen aanmeren, zien wij onderweg de Erasmusbrug en uiteraard de Euromast.

In de Maashaven zien we de SS Rotterdam, het prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. We varen langs Scheepswerf De Delft, Delfshaven en Heijplaat - met haar unieke historie, over de Nieuwe Maas richting zee. Onderweg zien we de containerhavens (Waalhaven / Eemhaven), de Petroleumhavens en het Botlek gebied. 

Op de Nieuwe Waterweg varen we langs het EIC (Rozenburg Informatie Centrum) en door de Maesland Kering (onderdeel van de Stormvloedkering). Ook de Maasvlakte en het momenteel in ontwikkeling zijnde Maasvlakte 2, kunt u met Partyjacht Thales bezoeken.

Een andere route voert langs de Hartelkering in het Hartel Kanaal  en verder langs de industriële havens naar de Maasvlakte.

De Skyline van Rotterdam is een perfecte afsluiting voor een rondvaart door de havens.

Rondvaart Erasmusbrug Rondvaart Maeslandkering Rondvaart Botlek Container Schepen in de Rotterdamse HavensVAREN BUITEN ROTTERDAM


In Zuid Holland wordt veel gevaren richting Krimpen aan de Lek, Kinderdijk, Ridderkerk, Papendrecht en Dordrecht. Over het Hollands Diep varen we langs Moerdijk naar Willemstad, waarvandaan we via het Haringvliet in Hellevoetsluis komen. De korte route naar Hellevoetsluis voert via het Spui over de Oude Maas naar het Haringvliet.

Rondvaart Kinderdijk Rondvaart Dordrecht met Partyjacht Thales Rondvaart langs Willemstad Rondvaart langs Hellevoetsluis met Partyjacht Thales
Kinderdijk Dordrecht Willemstad HellevoetsluisDE THALES VAART WAAR U ONS VERWACHT


Van Delfzijl naar Antwerpen.... Partyjacht Thales vaart overal waar de gast ons verwacht.
Onze reserveringsmedewerkers stellen graag een unieke vaart met u samen.

Varen langs de Handelskade te Delfzijl Rondvaart over de Schelde bij Antwerpen
Delfzijl Antwerpen